Gość Marzena Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam . W wyniku badania moczu mam białko 30 mg/dl . Co może być przyczyną jego bytności w moczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rozka Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Stan zapalny pecherza, nerki. .Czy poza białkiem w moczu występują u Ciebie inne objawy? nadciśnienie, obrzęki? bóle w dolnej częsci pleców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marzena Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Miałam zapalenie ukladu moczowego ale juz go nie mam . Mam tylko bakterie i to dosc liczne. Plecy mnie nie bola . To jest dziwne z nie mam typowych objawow na zapalenie ukladu moczowego. Boli mnie tylko podbrzusze a na brzuchu , na skorze otworzyly mi sie rany z ktorych cieknie kleisty zolty plyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michaś32 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Mam 26 lat, leczę się na kłębuszkowe zapalenie nerek ostatnio w DZM białko wyszło 2,2g czy to dużo, czy wystarczy brać tylko encorton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi