Gość Mateusz Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam mam 16lat i od jakiegoś casu(1-2lata) mam guza na czole wygląda jak róg jest średnich rozmiarów z daleka nie widoczny jest twardy i nie przemieszcza się guz mnie nie boli.Myślałem że jest to Tłuszczak ale tłuszczak jest miękki i przemieszcza się a ja mam twardego i nie przemieszcza się Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jotnet Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja mam to samo. Wyskoczył mi jakiś miesiąc temu guz na czole, najpierw bolało przez kilka dni, więc pomyślałam, że to wyprysk podskórny, ale mija miesiąc, nie boli, jest twardy, wyczuwalny i w ogóle się nie zmniejsza. Jak ktoś miał coś podobnego również proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi