Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Uczucie obcego ciala w gardle i ból w klatce piersiowej

Gość ona

Rekomendowane odpowiedzi

witam! okolo 2 lat temu poczulam jakby cos stanelo mi w przelyku, jednak po 2 tygodniach przeszlo, powtorzylo sie to po jakims czasie 2 razy i znowu przeszlo.jakos po swietach wielkanocnych poczulam to znowu i czuje do tej pory jakbym miala co w przelyku, nie przeszkadza mi to w jedzeniu,jak jem to nawet tego nie czuje,jak przelykam sline to po prostu czuje jakby cos tam bylo,mam przez to niesmak w buzi.bylam u lekarza rodzinnego wypisal mi pramolan, bylam rowniez u psychiatry bo lekarz stwierdzil,ze moze to byc na tle nerwowym,psychiatra rowniez przepisal mi pramolan, jednak nie pomoglo mi to. od okolo miesiaca czuje jakby ucisk w klatce piersiowej,szczegolnie,gdy robie skret klatka w bok,bola mnie tez troche plecy jakby bol promieniowal, i czuje bol pod zebrami z przodu,pobolewal mnie tez zoladek pod samymi zebrami, bylam znowu u lekarza i przepisal mi zalanzo,zeby sprawdzic czy to nie refluks, moze na poczatku wydawalo mi sie,ze jakby to przechodzi,ale pozniej to juz sama nie wiem, talbetki sie skonczyly a dalej czuje to samo,lekarz zagladal mi do gardla i stwierdzil,ze zmian nie ma, robilam wyniki mocz i krew i wyniki mam dobre. co to moze byc?