Gość Anita Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam, Od tygodnia walczę z bólem/swędzeniem w ololicy odbytu oraz bolem przy wypróznianiu,do tego krwawienie. Dostałam od lekarza rodzinnego czopki maści i tabletki i objawt takie jak krwawienie ból ustały i od klilku dni lepiej się czuję jednak lekkie swedzenie czasami zostało,natomiast po 5 dniach od baku krwi przy wypróznianiu dziś znów zauwaŻYŁAM krew podczas podcierania jest ona koloru ciemnego i lekko szczypie po wypróznianiu. Czy powinnam dalej kontynuowac leczenie czy zgłosic sie do chirurga? Lekarz powiedział ze moze to byc żylak lub szczelina odbytu. Proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 witam mam podobny problem tylko ze nie bylem u lekarza strasznie sie boje , z tego co czytam mam szczeline odbytu, gdy biore ciepłe kompiele wkladam gumowa rekawiczke i czuje jakby guzek lub linie strasznie boli.. niechce miec operacji i niewiem czy tos szczelina czy tez hemoroidy Prosze o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Radze wizytę u lekarza, ponieważ to moze być w najlepszym przypadku szczelina a w najgorszym nowotwor odbytnicy, ktorego wczesne wykycie pozwala na skuteczne leczenie. Liczy sie każdy dzien i nie ma sie czego wstydzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwe Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 potwierdzam przedmowce, ja po pierwszym krwawieniu 2 tyg pozniej mialem kolonoskopie, okazalo sie nic powaznego. niestety znajomy czekal 2 lata, mial badanie niedawno i jak sie okazalo to nowotwor... nie ma co czytac co wam dolega, tylko lekarz moze to stwierdzic, a krew z tych miejsc nie jest dobra rzecza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi