Gość Rio Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam, mam 16 lat i spotkałem się z małym problemem. Mianowicie jestem w stanie zdjąć napletek z żołędzia w zwodzie ale przy użyciu nieco siły. Po ściągnięciu naokoło żołędzia ( na obrębie końca kapelusza) robi się fioletowy oraz napletek zaczyna uciskać mi penisa co czuć (nieco boli). Chciałbym się dowiedzieć co to jest wgl i jak to ewentualnie leczyć. Dziękuje z góry za wszystkie odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam! Najprawdopodobniej dolega Ci częściowa stulejka. Sine zabarwienie żołędzi spowodowane jest niedokrwieniem. Konieczna będzie wizyta u specjalisty chirurga dziecięcego. Lekarz podczas badania będzie mógł ocenić stopień zaawansowania zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam mam 35lat mały problem czy w tym wieku są jakieś przeciwwskazania co co obrzezania i jakie są tego koszty chciałbym to uczynić gdyż mam za krótkie wędzidełko i podczas seksu odczuwam dyskonfort i mały bul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi