Gość Wiktoria Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mam 24lata i od kilku dni mam okropny ból odbytu.podczas oddawania stolca,ból jest nie do zniesienia,boli tez jak próbuje wstać.Podczas podcierania na papierze pojawia się krew.Martwi mnie bardzo bo mam dwa hemoroidy,a od kilku dni wyszły mi z odbytu tak do połowy dwie małe banki.jedna kolor taki sinawy,a druga biała.martwie się bardzo,proszę o szybka odpowiedz i poradę.z góry dziekuje, Wiktoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam! Opisane objawy, czyli ból podczas oddawania stolca oraz pojawienie się krwi mogą sugerować problem z hemoroidami, czyli żylakami odbytu. Powinna Pani udać się do lekarza, który po zbadaniu będzie mógł wdrożyć postępowanie adekwatne do stopnia zaawansowania zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 tak to hemorojdy mam to samo pomaga smarowanie odbytu miodem naturalnym tylko mi to pomaga naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eryk Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 rownioe dobrze moga byc to zmiany nowotworowe, bylas u chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldi Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zauważyłem, że wiele osób pozostawia problem samemu sobie. Hemoroidy nie wyleczą się same. Też kiedyś omijałem problem uważając go za wstydliwy aż doprowadziłem do sytuacji kiedy niezbędną była operacja:( z tego co słyszałem nie najgorsza ale to co następuje po niej to istna droga przez mękę. Polecono mi klinikę na Ślasku. która likwiduje hemoroidy laserem. Efekt mnie zaskoczył! Dziekuję serdecznie wszystkim z eurokliniki w Siemianowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika32 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dokładnie laser to świetna sprawa. Z tego co wiem tylko dwie kliniki na Śląsku oferują tą metodę. Mieszkam w Chorzowie, więc do Siemianowic miałam najbliżej. Profesjonalizm połączony z sympatią to coś co rzadko można dziś spotkać w służbie zdrowia. Pozdrawiam i dziękuję gorąco wszystkim z eurokliniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lisek40 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 bylam w euroklinice! polecam, bo uwazam, ze tamtejsi lekarze to prawdziwi specjalisci. hemoroidy to czesto lekcewazony problem, u mnie operacja byla konieczna, cieszę się teraz, że zdecydowalam sie na laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bożena46 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 jeśli usuwać to tylko laserem i tylko w Euroklinice, mimo, że nie jestem z okolic Śląska, jeździłam do Eurokliniki, bo tam na prawdę są wybitni proktolodzy i chirurdzy. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi