Gość Paweł Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam. mam taki problem z bolącymi plecami w dolnej części ból jest cały czas nie mogę się wyprostować w nocy nie mogę spać ani na plecach ani na boku ponieważ boli,promienieje na obie strony podbrzusza a czasem na nogi.Gdy wezmę głęboki wdech też niestety boli.Byłem u lekarza zapisali mi tabletki lecz niestety nic nie pomogły.Są dni gdzie jest ten ból naprawdę bardzo mały a niekiedy wytrzymać nie idzie,co robić proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wypróbuj rezonator biofotonowy, miewałam problemy z bólami kręgosłupa , częstymi i silnymi których przyczyny nie znam do dziś. Po lekach, masażach itp. zaczęłam uzywać rezonatora i w końcu bóle ustapiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxxxx Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Rezonator biofotonowy czy on dziala jak pole magnetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Rezonator biofotonowy to sciema . Nie dajcie sie naciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krys słupsk Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zrób obowiązkowo rezonans magnetyczny, może być wiele rzeczy, ja miałem podobnie i okazało się jak mnie złamało pożądnie po 2 tyg. zrobiłem rezonans, że mam przepuklinę dużą...operacyjna. ale mną się nie sugeruj zrób MR cito najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krys słupsk Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja po 5 tyg leżenia przy prostowaniu się na stojąco czy leżąco dalej idzie mi w pośladek i w nogę...*/ ale już mniej utykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dziękuje bardzo za rady.Byłem u lekarza i przepisali mi jakieś tabletki ktore nic nie dały:(Lecz od kilku dni mi przeszło jestem ciekaw kiedy kolejny atak masakra jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi