Gość ania Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, 3 lata temu przeszłam operację przetoki odbytu,nastąpił nawrót choroby,w chwili obecnej choroba jest bezobjawowa,badanie USG wykazało istnienie zbiornika zawierającego treść płynną ( nie wiem,może to ropień ).Co parę miesięcy mam wyciek treści ropnej. Jestem w 8 miesiącu ciąży i mam pytanie czy w moim przypadku jest wskazane zakończenie ciąży cesarskim cięciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donna Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Aniu,jestem po kilku operacjach przetoki i bez względu na to co powie lekarz nie ryzykowałabym porodu naturalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie chcę ryzykować,tylko co ja mogę zrobić jak lekarz stwierdzi,że mogę normalnie rodzić....Szkoda,że żaden chirurg się nie wypowiedział...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie wypowiedział się ponieważ sam nie wie,o hemoroidach to rozprawki tu piszą,a co do poważniejszego pisania to cicho szaaa,może tak douczyć się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi