Gość Emilka Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Mam 4,5 letnie dziecko u którego 2 tyg. temu zauwazyłam twarde guzki na obydwu nózkach.Byłam u róznych lekarzy ale zaden niechce mi powiedziec co to jest. Gdy mówię ze są one na obydwu nozkach to robia dziwną jakby zdesperowana mine i nie odpowiadaja na moje pytania. Strasznie sie boje Prosze mi powiedziec co to jest i czy mozna to jakos wyleczyc ewentualnie usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zmiany powinien obejrzeć dermatolog. Bez badania trudno powiedzieć co może być ich przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 mam taki sam problem.Czy zna już Pani diagnozę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 moje dziecko tez ma jeden na jednej nózce, drugi na drugiej, lekko zaczerwienione i sine tak jak siniaczki wyglądaja delikatne . Czy to cos powaznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 moja córeczka ma 5lat i także ma na jednej i drugiej nóżce guzkie lekko sine czy ktoś wie co to jest? byłam z tym u lekarza ale oni sami nie wiedzą co to jest chirurg odesłał mnie do ortopedy a ten kazał zrobić zdjęcia tych gózków i pokazać się za 3 miesiące próbuje dowiedzieć się czegoś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 hmmm dokładnie to samo ma moja córeczka, wizyty u kilku lekarzy nic nie dały, wiecie już co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja mam córke 8 lat i tez z boku stopy ma takie guzki nierówne,galaretowate,własnie przed chwila zobaczyłam.ale słuchajcie,pamietam jak ja bylam mala,moze z 7,9 lat i dostałam takie guzki na gornych przegubach stóp takie guzki galaretowate,lekko zasinione i mama ze mna poszla do lekarza,nie pamietam jakiego i pamietam ze sie naogladali naogladali i stwierdzili ze to nic takiego powaznego i to mi po jakims czasie znikneło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 gdy moje dziecko miało 2 miesiące zobaczyłam ze ma guzki na jednej i drugiej nóżce,napoczatku myślałam że to po wenflonach bo bardzo mi chorował i ciągle miał podawane kroplówki. Natomiast to nie było od tego ma to po dzisiejszy dzień a ma już trzy latka. za każdym razem gdy byłam znim u lekarza to żaden znich nie wiedział co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ja mam to od dzieciństwa. Nie raz się pokazują nie raz nie. W niczym mi to nie przeszkadza chyba że widac je bardzo do japonek coś w tym stylu. Nie martwcie się. To nic takiego. Sądzę że jest to z przemęczenia stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Synek zaczął chorować 2 lata temu, nikt nie wiedział co to jest, dopiero po jakimś czasie trafiliśmy do dobrej dermatolog , okazało sie że to rumień guzowaty, nieraz pojawia się niewiadomo skąd, zaleczyliśmy sterydami, po roku znów się odnowiło, szereg badan i znowu sterydy po 3 miesiącach leczenia antybiotykami, teraz po prawie roku od ostatniego razu znów się pojawiły guzki na nóżkach ale są maluttki (wcześniej były większe i na wysokości piszczeli), teraz na stopach, dopiero jesteśmy przed wizytą u dermatolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaaaaaa Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 moja coreczka ma 11 miesiecy i to samo ma lekaze nie wiedzo co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lena Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 znajac życie to coś poszczepiennego tyle świństwa wstrzykuje się naszym dzieciom,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 tak świństwa a jak Ci umrze na odrę, której nie ma bo właśnie wszystkie dzieci są sczepione to inaczej powiesz. szkda ze te choroby miga znowu byc tak częste- prze takie mamy jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Macie jakieś odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Angelika Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam mój syna ma tak samo też na 2 nogach ale ma 5 lat i troche to już ma najpierw myślałam że to są takie kości (wypuklenia ) bo jest chudy..... i że tak odstaje, ale tak nie jest...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam mamy:-) U mnie pojawił się podobny problem synek-6lat ma na zewnętrznej części stopy dwa guzki. Zauważyłam to dwa dni temu i próbuje się dowiedzieć gdze z tym się udać żeby szybko zdjagnozowac i uniknąć niepotrzebnych wizyt u niewłaściwych specjalistów. Może któraś z mam jest juz na etapie leczenia? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam . moja córka ma niecałe 5 lat ... Też ma guzy na stopach był jeden teraz już są trzy .. Byłam u chirurga. Dermatologa i onkologa teraz czekamy już na biopsje Ale do tych guzów dochodzą jeszcze ciemne plamy . zdrubienie ich i szorstkosc. Częste krwawienia z nosa i świąd pleców ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek 1980 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Guzki na podeszwie stopy https://centrum-kore.pl/choroba-ledderhose-poznan-guzki-na-podeszwie-stopy/ To może być choroba Ledderhose. Tutaj jest zdjęcie jak one wyglądają. U was podobnie? Edytowane 13 Września 2020 przez Radek 1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi