Gość Paweł Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam, w sobotę złamałem kostkę lewą boczną lewej nogi(bez przemieszczenia_ włożono odrazu gips, lekarz dziś powiedział ze mogę normalnie stawać i chodzić, czy to nie zaszkodzi regeneracji i nie pogorszy sprawy? proszę o odpowiedzi, narazie unikam chodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ambri Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Skoro ortopeda zalecił obciązanie kończyny to myślę, ze można mu z pewnością zaufac. Myślę, że nie powinno to zaszkodzić w Pana przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam . W przypadku złamań , kończyne powinno się unieruchomić w opatrunku gipsowym na 4-6 tygodni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi