Gość Paweł Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam, 4 dni temu wyczułem na szyi po prawej stronie małego guza, dzisiaj mi się wydaje że jest on już mniejszy,nie rusza się i nie boli,ogólnie czuję się dobrze nic mi nie dolega,czy może mieć to związek z chorym zębem po tej samej stronie? ząb jest nieleczony już od 2 lat,strasznie boję się dentysty, albo może mieć to związek z tym że się ostatnio biłem i zostałem duszony i kilka razy uderzony w szyje podczas sparingu ?.Mam się udać do lekarza,czy na razie go obserwować? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Dodam jeszcze że prawy migdał mam chyba powiększony, i z zęba mi wyrasta polip, nie wiem czy nie będę musiał odwiedzić dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi