Gość Murzabil Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam, Ponad miesiąc temu pojawiły mi się czerwone kropki, plamki na moim żołędziu. Stosowałem maść Climatrozolum i kropki jakby zniknęły ale niestety na jakiś czas. Od 3 m-cy mam nową partnerkę, zdarzyło nam się współżyć bez zabezpieczenia. W tym samym czasie byłem chory na górne drogi oddechowe i stosowałem antybiotyk. Zastanawiam się teraz co mogło mieć na to wpływ, na wystąpienie tych czerwonych kropek. Zapach członka był przy tym niemiły, a skóra na napletku taka dziwna... Piszę z pomocą dopiero teraz bo problem znów się pojawił, nasilił. Doszły do tego kropki ale z takim białym nalotem, pęcherzykiem (jak na zdjęciach w linku poniżej). Proszę o pomoc co to może być i jak się tego pozbyć? Link1: http://imageshack.us/a/img802/6655/zdjcie0145c.jpg Link2: http://imageshack.us/a/img513/9730/zdjcie0146f.jpg Pozdrawiam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 idz do dermatologa pomoze ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raf Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 moze to byc rogowacenie biala czyli leukoplakia jezeli posiadasz na tych zmianach bialy nalot ktory trudno zdrapac... ja mialem podoba dolegliwosc chodzilem z tym okolo dwa lata w końcu udalem sie do dermatologa i zmiany zostaly wyciete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar8141 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 W wieku młodzieńczym miałem stulejkę ale po kilku próbach w ciepłej wodzie udało się ściągnąć napletek. Po oczyszczeniu żołędzia z mastki zobaczyłem czerwoną plamkę średnica ok. 0,5 cm jakby siniak. Od jakiś 12 lat nie zmienia rozmiaru do tej pory nie wiem co to jest. Od 8 lat mam na żołędziu czerwone krostki są bardzo malutkie jak ziarnka piasku. Na początku znajdowały się tylko w rowku zażołędnym ale teraz są już prawie na całej powierzchni żołędzia. Jakieś 2 lata temu byłem u dermatologa przez ten czas używałem clotrimazolum, pimafucort nic nie dały poza tym że żołądź w czasie stosowania nie był aż tak bardzo czerwony. Poszedłem do urologa przepisał mi triderm i powiedział że przy tak dużym napletku możliwe są różne zmiany i mam się nie przejmować. Ja jednak dalej się przejmuję ponieważ w czasie wizyty w wyniku stresu żołądź robi się cały biały i ciężko zobaczyć te zmiany. Do tego wszystkiego od jakiś 4 miesięcy sporadycznie pojawiają się 3 małe białe plamki i po chwili znikają. Jestem umówiony na koleją wizytę u dermatologa czy lekarz powinien mi zlecić jakieś badania ? Jeśli tak to jakie ? Czy moja partnerka również powinna zrobić jakieś badania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi