Gość Ludmił Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jestem jeden dzień po zabiegu gdzie miałem likwidowaną stulejkę, nawet nie wiem czy miałem obrzezanie czy plastykę... Potrzebuję kilku odpowiedzi, ponieważ nie mam takich informacji od lekarza. 1. Kiedy zmienić pierwszy opatrunek? On jest brudny z krwi po zabiegu i w dodatku nasiąka moczem. 2. Jak często mam zmieniać opatrunek i co w nim stosować, jak opatrywać? 3. Czy zawsze przez założeniem czystego opatrunku trzeba umyć penisa i czym go myć (i jak)? 4. Czy trzeba trenować napletek? Jak, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludmił Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Zapomniałem dodać że miałem stulejkę bliznowatą czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludmił Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 To była operacja stulejki metodą Diffenbacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi