Gość Konri Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam, w tym jest problem iż mam 19 lat i dlugosc mojego penisa we wzwodzie wynosi 13cm, mialem zabieg na krótkie wędzidełko jakies pol roku temu, i chcialbym sie dowiedziec czy krótkie wedzidełko ma jakis wplyw na dlugosc czlonka? a jezeli tak, to gdy zabieg sie uda i czlonek wroci do normalnosci, jest szansa ze jeszcze urosnie ? Czy mam jakiekolwiek szanse zeby jeszcze cos uroslo? PS. prosze o szczerość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 13 cm to właściwie jesteś w granicach normy. wrzuć zdjęcie we wzwodzie to będzie można coś więcej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi