Gość Adam Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam. Na ostatniej z imprez długo trzymałem mocz ( na dworze). Potrzebę załatwiłem dopiero po jakimś czasie - ok. 30-40 min. Następnego dnia chodzilem do toalety częściej niż zwykle, czasami nie mogąc w ogóle się załatwić. Dodatkowo czuję lekki ból od czasu do czasu w dolnych okolicach brzucha i nerek. Czasami taki ból miewałem gdy miałem zakwasy po różnych ćwiczeniach, dlatego zignorowałem to. Jednak przeczytałem w Internecie, że mogę mieć objawy zapalenia pęcherza moczowego, mimo że choroba ta występuje głównie u kobiet i mężczyzn w wieku powyżej lat 50. Ja sam mam 18. Proszę o odpowiedzi dotyczące profilaktyki we własnym zakresie, gdyż najbliższym wolnym terminem u urologa w mojej miejscowości jest piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 polecam nospa forte (tylko na recępte ) ,furagin ,bądż rowatinex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 uroFuraginum i do tego żurawit przejdzie na pewno tylko jak objawy miną musisz wyleczyć się do końca czyli ok 10 dni brać to pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dziękuję wam, dziewczyny. Trochę jest mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi