Gość Kuba Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam mam pytanie jestem chory na zapalenie jądra biorę antybiotyk i leki przeciwzapalne leże w łóżku i robię oklady na mięsne z altacetu lecz nadal mnie boli będzie jakieś 10 dni od rozpoczęcia leczenia i tu pytanie jak długo taki stan może sie utrzymywać? I kiedy najwcześniej będę mógł wrócić do treningów czyli bieganie czy siłownia. Z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam! Przewlekłe zapalenie jąder może się utrzymywać przez wiele tygodni. Leczenie choroby często wydłuża się w czasie. Może się okazać, że pierwsza terapia nie będzie skuteczna. Powinien Pan ściśle stosować się do zaleceń lekarza, co pomoże w szybszym powrocie do zdrowia. Jeśli stan zapalny zostanie wyleczony to będzie mógł Pan stopniowo wdrażać aktywność fizyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Stan zapalny zostal wyleczony jak i leczenie ale nie wiem co mam dalej robic bo mija tydzien od zakkonczenia leczenia a bol jest jader ale jeszcze bardziej pachwin [wezlow chlonnych] co w takiej sytuacji powiniemem zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi