Gość Łukasz Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam! Jestem po operacji klatki piersiowej metodą nussa i już minęło 3 miesiące jak jest po operacji. Na początku jak wróciłem do domu brałem tabletki, a później stopniowo je odłożyłem i było okey, lecz od niedawna jakiś tydzień zaczęło mnie boleć w lewej stronie, ten ból się nasila i znów muszę brać tabletki przeciwbólowe, żeby normalnie funkcjonować. Ból jest wtedy, gdy próbuję się poruszać (wstać, chodzić itp, ale gdy leżę to także ból się pojawia). Gdy biorę tabletki to przy ruchu, który wcześniej mnie nie bolał to teraz piecze. Jest to po lewej stronie i boli to, piecze. Co może być przyczyną? Przejdzie to pieczenie/ ból? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Lekarz powinien tutaj się wypowiedzieć - Chirurg tego forum proszony o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi