Gość Adrianna Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam panie doktorze. Mam 17 lat, od 2 tyg zauważyłam ze co jakiś czas po załatwieniu potrzeb fizjologicznych i podtarciu oprócz kału znajdują sie ślady krwi. Ale nie jest to codzienne, zdazyło sie tak 4 razy. chce dodac iż nie mam problemów z wypróżnieniem, oraz nie mam braku apetytu ani nie jestem senna. Zastanwia mnie co może być przyczyną? Czy możliwe jest to przez złe odrzywianie? Jesli tak, to czego trzeba unikać. Biore dużo tabletek typu: magnez 2 tabletki dziennie, bratek- na trądzik, tran, tabletki bellissa na panokcie i włosy, biore je codziennie. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 hej mam to od paru l*at to kiszka peka bo stolec jest duży i zatwardzenie miej więcej jest ale ja nie bylam z tym u lekarza bo sie wstydzę ale i boję usłyszeć diiagnozy mam 28 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi