Gość Ula Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam, Mam na imię Urszula mam 21 lat . W wieku 5 lat miałam operację lewej piersi. Były to podobno naczyniaki . Do czego zmierzam mianowicie moja operowana pierś nie urosła:( jest straszna różnica miedzy lewą a prawą. Czytałam że wykonuje się zabiegi rekonstrukcji piersi lecz po mastektomii i zastanawiam się czy i u mnie było by to możliwe.. Z czasem zaczęło mi to przeszkadzać nie czuję się komfortowo .. Jakie badania powinnam zrobić do jakiego lekarza się zwrócić? Nie wiem co powinnam jeszcze dodać..Może to że na piersi po zabiegu pozostały dość spore i nietypowe blizny.. Proszę o poradę.. Pozdrawiam, Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Doktor Witwicki- w Warszawie. Doktor Krajewski - w Gryficach. To najlepsi chirurdzy plastycy w Polsce od piersi. Prywatnie zrobisz wszystko szybko i pięknie. A z narodowego funduszu zdrowia to nie wiem. Amazonki po raku piersi mają rekonstrukcję refundowaną- za darmo. W twoim przypadku nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi