Gość ania Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam serdecznie, prosze o odpowiedź na pytanie odnosnie łaczenia lekow. jestem dwa miesiace po usunieciu wyrostka i niestety dopadło mnie zapalenie gardła i lekarz przepisał mi doxycyclinum 100 mg dwa razy dziennie ,fervex 4x i amertil 1x, Pani w aptece zamiast fervexu poleciła mi gripex max,ze podobno skuteczniejszy i jej posłuchałam ale teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam, biore taki zestaw(z gripexem) od 3 dni i nie odczuwam jakis niepokojacych objawów jednak dla spokoju sumienia prosze mi napisac czy to na pewno dobre połaczenie ? pozdrawiam,ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie ma przeciwwskazań do stosowania jakichkolwiek leków przeciwzapalnych i przeciwbólowych po usunięciu wyrostka robaczkowego. Może Pani stosować albo gripex albo fervex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi