Gość Sandra Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam. Mam 20 lat i 8 miesiecy temu urodziłam córke. Chciałabym sie dowiedziec jakie badania bym musiała wykonac w sprawie zapalenia lewego jajnika? Byłam na wizycie u ginekologa dostałam antybiotyk i czopki i czuje ze mi to nie pomogło, dlatego ze dalej odczuwam ból. Dodam jeszcze ze od dwoch miesiecy wylatuje mi ciemno brazowa i gesta wydzielina z pochwy. Mialam juz wizyte kontrolna u ginekolog to wlasnie nie przyjmuje do połowy Pażdziernika. Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaszka Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 USG, posiew z szyjki macicy i badanie krwi - u mnie tak zdiagnozowano zapalenie przydatków. Wyleczyłam się Dlacinem C i lekami przeciwbólowymi, leżałam w domu i wygrzewałam się (to nawet nieźle, bo wiem, że czasem w szpitalu się ląduje). Plus probiotyki - Lacibios Femina jako osłona i potem profilaktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sandra Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam Kaszka. Własnie jestem po okresie i znowu to samo:( dalej mam te upławy. Muszę jednak iść do ginekologa tylko ona nic ze mną nie robi tylko same leki, które nie pomagają:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi