Gość Krzysztof Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, obawiam sie że uszkodziłem sobie więzadła penisa, nigdzie jednak nie moge znaleźć typowych objawów dla tego zdarzenia. Czy zerwanie tych wiezadeł łączy sie z dużym bólem, krwiakiem i opuchlizną? Czy ich wpływ na erekcję jest duży? Czy po zerwaniu więzadła prosowatego prącie jest bardziej ruchome na boki? Czy skutkiem uszkodzenia więzadeł w późniejszym okresie może być np zapalenie cewki moczowej lub zakrzepowe zapalenie żył penisa które najprawdopodobniej mnie dotknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Prosze o jakąś odpowiedź, na prawdę nie mogę dowiedzieć się niczego w tej sprawie, nawet urolodzy nie chca nic powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi