Gość Patryk Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mój penis jest skrzywiony w górę jak banan. Jak go wyprostować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 zapomniałem dodać że mam 13 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witaj! Jeśli skrzywienie prącia nie jest zbyt duże i nie powoduje dyskomfortu podczas stosunków seksualnych to nie powinno się podejmować działań korygujących. Prawdą jest, że w trakcie okresu dojrzewania może dochodzić do skrzywienia, które samoistnie się skoryguje. W razie wątpliwości udaj się na wizytę do lekarza, który oceni prawidłowość budowy członka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi