Gość Marek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witam. Mam 17 lat i mój problem polega na tym ze pierscien napletka na koncu penisa zawęża się jest to juz na zaawansowanym etapie ponieważ ciężko już oddać mocz, zdjęcie napletka nie wchodzi w gre jest tak źle, nie wiem czy jest to stulejka nie znam się ale wiem że mam za krótkie wędzidełko , kiedyś urolog mi powiedział na przypadkowej wizycie ale nie chciałem podejmować żadnego kroku ** Postanowiłem coś z tym zrobić więc chce wiedzieć gdzie się udać? Jest to troche wstydliwy temat z ktorym nie udam się do rodziców. Chciałbym się także dowiedzieć czy zabieg plastyczny wchodzi w gre czy wystarczy tylko podciąć wędzidełko czy jest gorzej ponieważ napletek zakrywa całego penisa i zostaje mała szpara przez ktora moge oddawac mocz, Jest to naprawde uciążliwe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Prawdopodobnie jest to stulejka, ale dopuki nie ukończysz 18 lat to zabieg nie jest możliwy bez wiedzy rodziców, nie ma się czego wstydzić przypadłość jak każda inna, na szczęście daje się leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi