Gość smutna Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Czy Stapler, Haemophilus, Medicus, jak myślę- lekarze, dlaczego już nie odpowiadają na pytania, i czy już nie chcą i nie będą służyć ludziom pomocną odpowiedzią na zadawane pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moderator Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Medicus będzie odpowiadał na Państwa pytania, proszę o cierpliwość, pytań jest dużo, więc prosimy o wyrozumiałość. W razie potrzeby pilnych konsultacji zachęcam do pytań płatnych: http://pytania.echirurgia.pl/ (prawy górny róg *zadaj pytanie*). Jeśli macie Państwo jeszcze jakieś pytania, będę starała się na nie na bieżąco odpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sandra Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam. Mam 20 lat i 8 miesiecy temu urodziłam córeczke. Chciałabym się dowiedzieć jakie badania bym musiała wykonac pod wzgledem ze od 2 miesiecy wylatuje mi ciemno brazowa i gesta wydzielina z pochwy. Dodam jeszcze ze bylam u ginekologa i mam zapalenie lewego jajnika, dostałam antybiotyk i czopki tylko ze nic mi to nie pomogło bo dalej odczuwam ból tego jajnika a mojej pani ginekolog nie ma i wlasnie jeszcze nie przyjmuje a mialam juz miec kontrole. Z góry Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi