Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Zapalenie pęcherza moczowego po stosunku

Gość Zbyszek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam inna sytuacja od wszystkich Od pewnego czasu moja dziewczyna ma problem z zapaleniem pecherza moczowego. Slyszelismy o tym,ze czesto w wyniku zarazenia przez jedna osobe bakteriami,powoduje zarazenie drugiej podczas stosunku plciowego. Leczylismy sie oboje tymi samymi lekami przez 7 dni ( w okresie tym nie uprawialismy sexu) Sytuacja zaczela sie pojawiac od: Otoz nauczylem sie doprowadzac swoja dziewczyne do orgazmu z wytryskiem w wyniku stymulowania jej punktu G bardzo szybkimi jakby lekkimi uderzeniami w punkt G..Dziewczyna przezywa niesamowity orgazm,tyle,ze z tego co wiem,to wytrysk wydostaje sie przez cewke moczowa. Myje rece przed stosunkiem,zeby bakterie nie dostaly sie do jej czesci ciala,ale wlasnie poprzez taka stymulacje moze jej zbyt bardzo podrazniam drogi moczowe. Czy ktos juz sie spotkal z taka sytuacja,jesli tak,czy mozna temu zaradzic,czy jednak musze zaprzestac takiej stymulacji.

Witaj! Kobiety, ze względu na specyficzną budowę układu moczowo-płciowego są bardziej narażone na zapalenie układu moczowego. Istnieje też ryzyko nawracania dolegliwości. Trudno stwierdzić, czy ma to związek z nowym sposobem stymulacji. Konieczne będzie dalsze leczenie. Warto powstrzymać się od współżycia na czas terapii.

Ja tak mialam, wytrysk nie jest z cewki tylko z jej okolic i ja tez mialam dokladnie taka sama sytuacje i niestety powtarzalo sie za kazdym razem jak bylam tak stymulowana. Pomagalo mi regularne branie zurawiny (pro uro - takie z zurawina i witamina c) i BARDZO pomagalo oddanie moczu po stosunku i podmycie sie plynem o niskim pH (takim nawet 3,5 a czasem jak nie mialam plynu to ciepla woda z cytryna).