Gość Aneta Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jakiś czas temu obcisnął mnie but w dużego palca u nogi. Pod paznokciem widać przekrwienie, takie bordowo-czerwone. Z lekka mnie ten palec boli. Mam pytanie. Samo przejdzie czy iść do chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Przejdzie, po prostuy zrobil Ci sie krwiak. Ja tez tak miałam paznokiec odrosl scielam i było dobrze, musisz uwazac zeby Ciw tym miejscu nie pekl ani sie nie zadarł najlepiej go nie ruszaj jak sie zadrze to wtedy trzeba bedzie go obciac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ale ja to mam przy początku paznokcia. Tam gdzie wyrasta, nie na koncu. I nie wiem co robić. Boli, nie wiem jak go obetnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi