Gość Monika Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam ,mój problem pojawił się jakies 2 miesiace temu a dotyczy żołądka,cokolwiek zjem,czy mała ilosc czy wieksza,mam po jedzeniu ból żoładka,nie dobrze mi na wymioty mnie bierze,czuje sie osłabiona,i kluche mam w gardle ,pierw pojawia sie od żoładka,do mostku czuje jak wedruje do gardła i zatrzymuje sie mniej wiecej w mostku,uczucie czegos cieżkiego jak bym miała w środku,pytam bo do lekarza mam dopiero za miesiac,co mi moze byc,dodam że nigdy nie miałam takich dolegliwosci ze strony pokarmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witaj! Twoje objawy mogą być związane z refluksem żołądkowo-przełykowym. Aby postawić diagnozę konieczne będzie wykonanie dodatkowych badań. Do czasu wizyty u lekarza powinnaś stosować lekkostrawną dietę oraz powstrzymać się od używek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 I jak mineło i co zdiagnozowali? Borykam sie z tym samym problemem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi