Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Erekcja bez wytrysku

Gość Kamil

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy to jest problem, czy pytanie. Mianowicie czy może mi się coś stać jeżeli po masturbowaniu dojdę do erekcji, ale się nie spuszczę ? Bo ostatnio czytałem, że problemem na kurczenie się penisa (mój przypadek 15 cm w zwodzie, 2-3 cm w spoczynku) może być częste masturbowanie się, więc ja postanowiłem dojść ale się nie spuścić, wiele nastolatków się nie masturbuje i mają duże penisy w spoczynku, a na pewno myślą o dziewczynach i mają z nimi sny, więc ja postanowiłem dojść i się nie spuścić, czy może mi się coś stać ?

Gość Anka ot tak

Stać nie, na pewno Ci sie nic nie stanie, ale pamietaj ze nadmierna masturbacja jest szkodliwa bo moga pojawic sie pozniejsze problemy z erekcja np trudnosc w osiagnieciu orgazmu, opadanie penisa itp. Ja na Twoim miejscu jak juz, masturbiowalabym sie okazyjnie i do konca nie chodzi o wytrysk ale o sama masturbacje do ktorej penis sie przyzwyczaja bo nie ejst to wzwod samoistny ale pobudzanie mechaniczne

Ja zmarnowałem 2 lata na bieganie po lekarzach i testowanie cudownych środków, cudownych ale na ulotkach. Dopiero ktoś życzliwy polecił na forum maxatin. Nie powiem, że zadziałał od razu. Na pierwszy efekt musiałem czekać 2 tygodnie, a po miesiącu było już git. Sprawdźcie też, jeżeli inne środki zawodzą. http://track.maxatin.pl/product/Maxatin/?pid=118&uid=13030