Gość Hubert Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam! Chciałem zwrócić się z dość niepokojącą mnie sprawą . Otóż jakieś 2 miesiące temu wyczułem z tyłu głowy , mniej więcej na środku mały guzek. Przy mocniejszym nacisku czuje ból. Byłem u swojego lekarza rodzinnego który stwierdził że jest to normalne u mężczyzn i że jest to taki guz dzięki któremu rozpoznaje się płeć podczas sekcji zwłok czy coś w tym stylu . Z uwagi na to że jest to dość kontrowersyjny lekarz sam nie wiem czy mam w to wierzyć czy nie. bardzo mnie to niepokoi . Czy lekarz rodzinny ma racje i czy nie musze sie martwić ? Dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 witam ja też się niepokoje ponieważ moja córka 2,5 roku ostatnio tez jej taki guzek wyskoczył i ostatnio się powiększył a teraz zmniejszył i jest pod palcem wyczuwalny i tez nie wiem co robić mam zamiar iść do lekarza rodzinnego i wtedy się okaże co dalej robić chciałam najpierw poczytać w internecie na ten temat ale tu nic takiego nie pisze, boije się jakich kolwiek badan robić związane z tym guzem bo słyszałam ze np jak się płyn pobiera z tego guza to może się sprzeciwić nie wiem kompletnie co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi