Gość GOKOP Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wiem, że to już było omawiane, ale nie jestem pewien, czy to to, bo wszyscy piszą coś o białej żyłce. Otóż u mnie na żołędziu penisa występuje taka czerwona *żyłka*. Napletek (czy jakoś tak) da się ściągnąć tylko do granicy żołędzia, dalej ta *żyłka* się kończy że tak powiem. Po naciągnięciu tej żyłki robi się białe rzeczywiście, ale tak ogólnie to jest czerwona. Jeśli chodzi o to, że to jest za krótkie, to proszę powiedzieć, czy z tą operacją chirurgiczną czy czymś tam można zaczekać, bo sam nie mogę iść bo mam 12 lat a rodzicami wstydzę się o takich rzeczach rozmawiać *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GOKOP Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Łeeeeeeee! Prawie 24h już i nie ma odpowiedzi! Informacje przy tworzeniu tematu kłamią! ):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jest to wędzidełko i łączy napletek z żołądziem. Jeżeli nie czujesz bólu przy ściąganiu napletka to wszystko jest ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi