Gość Gorki Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam. Mam 15 lat. Jakieś 2 miesiące temu na moim penisie (mniej więcej w połowie) pojawiła się twarda żyłka zakończona guzkiem(pęcherzem). Podejrzewam że to zakrzep.Przez tydzień stosowałem żel Lioton 1000 , po czym odstawiłem to na kolejny tydzień. Po tym czasie użyłem żelu ponownie jednak po 24h Pęcherz sporo urósł i stał się czerwony (jak przycisnę to trochę boli).Nadal podejrzewam że to zakrzep i krew nie może normalnie odpłynąć. Czy trzeba będzie udać się do lekarza? A jeśli to do jakiego? Czy stosować dalej Lioton1000? Czy to może być groźne? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gorki Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dodam że skóra na bąblu sie tak jakby błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi