Gość Piotr Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam. Mam 19 lat. Od jakiegoś roku mój penis w trakcie spoczynku jest w połowie zwężony na grubość około 2cm. Skóra w tym miejscu jest bardzo pomarszczona i brązowa. Zwężenie to występuje tylko od strony brzucha.Wygląda to tak jak by w tym miejscu gromadziło się więcej napletka i nie było dopływu krwi. Jednak nie wygląda on tak cały czas, ale kilka razy w ciągu dnia i zaraz po przebudzeniu. W trakcie wzwodu penis ma normalny kształt, cały jest pełny. Czy to coś poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lolix Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie to normalne tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi