Gość Jarek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Czesc . mam 16 lat miewam taki problem ze od pol roku mam zylaki powrozka . ale z tego co wiem to przeciez ma bolec itd . a u mnie jest tak ze mam jakies glisty nad lewym jadrem . NIeboli mnie to wogole , troszke odczuwam dyskomfort ale nic sie nie dzieje . Teraz zaczynam chodzic na silownie , w pazdzierniku bede brat metanabol i mam pytanie czy moze sie stac pozwaznego z moim czlonkiem jezeli to zazyje ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenenk Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 16 i sterydy ,zapisujesz sie na silownie i zaczynasz od czegoś o czym pojęcia nie masz? Tak sterydy szkodzą ,blokują przysadke mózgową ,ktora odpowiedzialna jest za pobudzanie jader to wytwwrzania teścia,takze oczekuj zablokowania i pomniejszenia genitalii . Pomysl troche a nie bezkrytycznie bierzesz sie za coś o czym nic nie wiesz. W twoim przypadku dieta ,suplementy sterydy to droga dla zawodowców ,którzy swietnie znają swoj organizm .mając odpowiedni staż i osiągi gdzie na zwyklych mozliwosciach nie mogą nic wiecej osiągnąc . Co za ludzie masakra ,żal . Twoja sprawa Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zenenk_edit Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 16 i sterydy ,zapisujesz sie na silownie i zaczynasz od czegoś o czym pojęcia nie masz? Tak sterydy szkodzą ,blokują przysadke mózgową ,ktora odpowiedzialna jest za pobudzanie jader to wytwwrzania teścia,takze oczekuj zablokowania i pomniejszenia genitalii . Pomysl troche a nie bezkrytycznie bierzesz sie za coś o czym nic nie wiesz. W twoim przypadku dieta isuplementy a natomiast sterydy to droga dla zawodowców ,którzy swietnie znają swoj organizm .mając odpowiedni staż i osiągi gdzie na zwyklych mozliwosciach nie mogą nic wiecej osiągnąc . Co za ludzie masakra ,żal . Twoja sprawa Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 w najgorszym wypadku będziesz napakowanym koksem, bez jadra/jąder *] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja z kolei cwicze juz jakis czas, mialem stwierdzone zylaki powrozka nasiennego, moj lekarz odradzil zabieg w moim wypadku (jest specjalista w tej dziedzinie). Obecnie zaczalem cykl na metanabolu, 10 dzien a po stosunku seksualnym zaczynam odczuwac tępy bol (nie jest to tez jakis super bol), ale z drugiej strony miewalem tak juz wczesniej. Kwestia tylko czy ktos orientuje sie dokladnie czy jest przy stwierdzonych zylakach powrozka nasiennego typowe przeciwwskazanie do stosowania metanabolu. Czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dołączam się do pytania Mike*a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi