Gość centek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam mam 30lat,od około 2lat mam biegónkę,której nie mogę zlikwidować,miałem kolanoskopie,gastroskopie i z tego co lekarze mówią jest ok,dodam że miałem rezonans kregosłupa i lekarz stwierdził przepókline i wypókline,i mówił że biegunka może być od kręgosłupa, Sam prowadzę działalność gospodarczą i codziennie przeżucam około 100 worków po 25 kg,i czasami jest tak że biegónka przychodzi zaraz po wysiłku fizycznym i musze szybko do toalety,ogólnie stolec oddaje czasami raz ,a czasami nawet kilka razy dziennie,również zauważyłem że kiedy odstawiłem produkty mleczne(masło,smietane)chwilowo sie poprawiło,ale teraz na nowo wróciło,również po wypiciu alkoholu mam dógi dzień biegunke,czasami biegónke poprzedza ból w brzuchu a potem to juz tylko toaleta,jeśli to winna zywnośći proszę mi podać jakie produkty jeść żeby to zmienić,bo co do badań to niewiem jakie lekarze mogą jeszcze mi wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi