Gość Kleps Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 W wyzej wymienionej okolicy (trudno ją sprecyzowac) wyczułem guzek ktory powiekszył sie na przestrzeni kilku miesiecy, teraz ma wielkosc... borówki? jestem w stanie ją *objąc* wiec nie jest do niczego przytwierdzona. boli przy ściskaniu. nie wiem co z tym zrobic i czego powinienem sie spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maja Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 idz do lekarza bo to może być zapalenie węzła hłonnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi