Gość KarolaN Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam. Od paru miesięcy niepokoję się stanem mojego penisa. Byłem u urologa w sprawie mojego skrzywienia prącia i powiedział, że jest to lekkie, 15 stopniowe skrzywienie do dołu i lekkie 3-5 stopniowe skrzywienie w lewo (w stanie maksymalnego wzwodu). Miejsce skrzywienia znajduję się w punkcie troszeczkę bliższym brzucha niż 1/3 długości prącia. Wszystko byłoby ok, gdyby nie właśnie te lekkie skrzywienia... Sam urolog powiedział, że nie powinno mi to przeszkadzać w stosunku, ale wszystko zależy także od partnerki. Dlatego pragnę zasięgnąć jeszcze tutaj rady dotyczącej mojego problemu. Czy mogą te oto skrzywienia przeszkadzać w stosunku, czy jednak nie powinny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 zawsze jest chirurgia plastyczna jak chcesz być prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi