Gość polek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam! Mama taką przypadłość: mam takie dni, że często oddaję duże ilości moczu o wyglądzie jak woda. W ciągu godziny potrafię iść 3 razy do toalety. Wcześniej zauważyłem, że po nieprzespanej nocy (na służbach) na drugi dzień miałem taki właśnie częstomocz, ale teraz takiego stanu rzeczy nie doznaję. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Bezwzględnie idź do lekarza. Objaw wskazuje na niewydolność nerek bądź cukrzycę, ze wskazaniem na to pierwsze niestety. Trzymaj się, mam nadzieję, że wystarczy profilaktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Daj spokój. Piszę przecież, że zdarza się to co jakiś czas. A kiedyś ( 10 lat temu) miałem takie napady po nieprzespanej nocy. Teraz tego nie mam. Co ma nieprzespana noc do zwiększonej ilości moczu - to mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi