Gość Marcin28 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam od jakiegoś czasu gdy mało pije wody to podczas oddawania moczu czuje lekkie pieczenie podobnie mam gdy rzadziej oddaje mocz ? Co to może oznaczać ?A jakis czas temu podczas erekcji mialem lekkie pieczenie co to moze powodac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie wiem dlaczego nie pójdziesz z tym do lekarza, zamiast *leczyć* się w necie!!!! Życzę zdrowia i rozsądku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trus Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 drobne zapalenie cewki jak na moje *oko*, wystarczy pic wiecej wody na przyklad z cytryna, zrobic sobie kuracje zurawina np prouro i czesto oddawac mocz. powinno samo przejsc a jak nie to do lekarza, zrobic badanie ogolne moczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi