Gość Rafał Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Trzy tygodnie temu zauważyłem guzki w jamie ustnej na dziąsłach po wewnętrznej stronie. Dwa małe po lewej stronie i jeden duży po prawej. Nie bolą ( chociaż jak je zauważyłem to jeden troche bolał). Dzisiaj miałem robiony wymaz z języka( zrobił się cały biały). Przeszedłem dwa lata temu mononukleoze zakażną( miałem wtedy 19 lat). Umówiłem się już do stomatologa , ale wizyte wyznaczono mi dopiero na za dwa tygodnie. Chciałym się dowiedzieć co to może być? Czy to może być coś poważnego? Boje się ze to jakis rak :( Dołączam zdjęcie http://zapodaj.net/917c6a684e51a.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rafał, byłeś u lekarza? Znalazłam ten wątek dopiero teraz, bo sama borykam się z takim jednym guzkiem. Bardzo się denerwuję, bo już widzę raka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi