Gość Aga Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam. Proszę o podpowiedz jak często mogę a raczej powinnam wykonywać usg piersi. Mam bardzo liczne torbiele obu piersi, przy każdym badaniu radiolog stwierdza progresję. Boję się też że z czasem mogą się one przekształcić w coś gorszego. Wykonuję usg raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Piersi powinnas badać codziennie, USG możesz wykonywać co 3 miesiace. Nie stosuj antykoncepcji hormonalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 codzienne badanie nie ma sensu, bo gdzie nie przyłożę palców to i tak zawsze trafie na jeden z wielu. tylko usg coś mi może powiedziec, czy to nadal tylko torbiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi