Gość Marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam serdecznie. Proszę Pana jestem 3 tygodnie po operacji torbieli wlosowej bez przetok. Rana goila sie dobrze lecz po zdjeciu szwow dokladnie 14.08.2012 na gorze rany zrobila sie dziura majaca ok 1.5cm dlugosci i 1 cm szerokosci. Stosuje opatrunki z rivanolem lecz nie wiem czy tak powinno byc. Z rany saczy sie ropa z krwia, w srednich ilosciach. Nie czuje zadnego bólu, Rana od dolu jest zagojona lecz ta dziura mnie martwi. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markus Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Marcin prawdopodobnie utworzyła się przetoka.Wysokie przetoki raczej nie bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi