Gość Krzysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam, od jakiś dwóch dni, zauważyłem dziwną górke, w pachwinie, tzn jak dotknę tego, to raczej tak jakby taka żyła prowadząca to penisa, o dłogści 1-1.5cm, bardzo boląca, czytałem o tym dużo w internecie, ale nie ma nic takiego jak u mnie, dokładnie, pare dni przed wyrośnięciem tego miałem alergie, kichałem a z 50 razy dziennie, tak przez wiekszość wakacji miałem. jak dotknę tego , to taki ból az po brzuch jakby, to coś poważnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj! Opisany objawy mogą wskazywać na występowanie przepukliny pachwinowej. Nie można wykluczyć innych przyczyn dolegliwości. Aby ocenić podłoże występującej zmiany konieczna będzie wizyta u lekarza. Najlepiej będzie jeśli udasz się do poradni lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi