Gość Kasia Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Juz prawie tydzien boli mnie glowa a wlasciwie nie jest to typowy bol tylko uczucie rozpierania,troche z tylu glowy troche z przodu,kluje mnie nad uszami i lekko pobolewaja oczodoly.Mam problemy z kregoslupem i lekarz stwierdzil ze to od kregoslupa szyjnego pochodza te bole,dostalam skierowanie na masaze wiec zobaczymy.Specyficzne jest jeszcze to ze zaraz po wstaniu z lozka nie czuje tego bolu czy tez napiecia,dopiero po 1-2 godzinach od wstania.Czy faktycznie bol utrzymujacy sie od tygodnia moze pochodzic od kregoslupa?Czy powinnam zrobic tez jakies badania?Rtg kregoslupa,tego odcinka mialam robiony 3 lata temu,wtedy nie bylo zadnych zmian oprocz mocnego napiecia miesni.Bardzo dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj! Dolegliwości bólowe mogą powstawać na skutek nieprawidłowości w kręgosłupie szyjnym. Jeśli zabiegi zalecone przez lekarza nie przyniosą spodziewanego efektu to konieczne będzie rozszerzenie diagnostyki oraz modyfikacja leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Pani Kasiu Mam takie same objawy! Nie wiem co mam robic? Byłam u lekarza powedział ze to alergia ale to nie to! Jak sie Pani teraz czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi