Gość Michał Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam. Mam taki problem.. Otóż nie mogę ściągnąć skóry z napletka, nawet wstanie *spoczynku*.. Zauważyłem że napletek jest *zrośnięty* ze skórką taką małą żyłą, i również jeszcze nie mogę dotknąć napletka ponieważ boli, jeśli to istotne mam 15 Lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witaj! Fizjologicznie napletek jest zrośnięty z prąciem poprzez wędzidełko. Jeśli nie ma utrudnionego zsuwania napletka to wszystko jest w porządku. Ból może być związany z nadwrażliwością, która powinna z czasem ustąpić. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości co do prawidłowości budowy prącia to powinieneś udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam. Mam 13 lat i zauważyłem cienką skórkę połączoną z napletkiem , nie jest to węzidełko. Gdy dotykam to miejsce przez skóre czuć lekki ból oraz gdy penis jest we wzwodzie również boli to miejsce. Zdjęcie : http://i50.tinypic.com/5l2bms.jpg Jest to poważne i czy muszę iść z tym do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Masz lekko zrośniętą żołądź penisa z napletkiem. Proponuję udać się z tym problemem do lekarza ponieważ możesz mieć problemy ze ściąganiem napletka w zwodzie np. podczas seksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr Adam Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Witam. Zobacz zdjęcia chorób męskich --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi