Gość Michał Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam mam 17 lat. Zalozylem niedawno posta ale kiedy chcialem wejsc ponownie strony juz nie bylo :( Więc tak mój problem polega na tym , że mam zbyt krótkie wędzidełko , jest na tyle krótkie że nie mogę ściągnąć napletka , jedynie kiedy jest opadniety , lecz wędzidełko przy tym bardzo się napina i boli .Pierścień na koncu napletka cały czas się zawęża , jest coraz gorzej a ja nie wiem gdzie mam się udać.W przychodni pani doktor dala mi skierowanie do urologa lecz w przychodniach urologicznych (nie prywatnych) a byłęm we 2 powiedziano że nie mogą mnie przyjąć ponieważ nie ukończyłem 18 lat. Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić.Moje głowne pytanie to czy wie ktoś gdzie mogę się udać zeby jakiś lekarz mi pomógł i przeprowadził mi zabieg skrócenia wędzidełka bo na tym mi najbardziej zależy .Jestem ze śląska mianowicie Tarnowskie Góry. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 *Wydłużenia wędzidełka raczej nie wiem nie znam sie .Prosiłbym o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witaj! Zabiegami w obrębie prącia u osób poniżej osiemnastego roku życia zajmują się chirurdzy dziecięcy. Powinieneś udać się do lekarza rodzinnego, który wystawi skierowanie do chirurga dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi