Gość Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam problem wyglada następująco podrapałem sie dzis po pupie bo mie cos zaswedziało i zauwazylem ze mam zaczerwienione okolice pomiedzy posladkami (z odbytem wszystko okej) i teraz wyczułem ze po jednej i drugiej stronie pomiedzy posladkami mam tak jakby hmmm zgrubienia i to mnie piecze co to moze byc? Stosowac jakis krem czy isc do doktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witaj! Być może jest to tylko chwilowe podrażnienie. Nie można wykluczyć innych przyczyn dolegliwości takich jak hemoroidy czy stan zapalny. Najlepiej będzie jeśli udasz się do lekarza, który po zbadaniu będzie miał możliwość ustalenia przyczyny nieprawidłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi