Gość Magda Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jakiś miesiąc temu byłam na pogotowiu z rozciętym wzdłuż palcem wskazującym do kości. Rana jest na zewnętrznej stronie dłoni. Konieczne było założenie 3 szwów. Po 2 tygodniach szwy zostały zdjęte, a palec usztywniony. Ponad tydzień temu miałam ściągnięte usztywnienie i cały opatrunek. Rękę myłam szarym mydłem przez jakieś 5 dni i schodziła mi skóra. Od kilku dni moja dłoń puchnie. Nie wiem co mogę z tym zrobić. Czy powinnam się zgłosić do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dzięki, za pomoc... Można usunąć, bo szybciej bd pójść do lekarza niż tu czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 a co ty myslalas ? zaplac i bedziesz miala w ciagu 1 minuty odp.... nie jestes sama bezstronno dziwaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi