Gość Artur Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam pana doktora.Półtora roku temu miałem operacje przepukliny pachwinowej prawostronnej metodą Lichtensteina, a w zeszłym tygodniu tą samą metodą ale lewą strone,Moje pytanie dotyczy tego czy to normalne że po tak krótkim czasie wyszła mi przepuklina z drugiej strony i najważniejszym problemem jakim odczuwam to dziwne bulgotanie w brzuchu z lewej strony tam gdzie miałem ostatnio operacje ciężko mi opisać to uczucie ale to nie boli tylko tak jakby się coś przemieszczało w środku.Dodam jeszcze że od dwóch do trzech razy dziennie oddaje stolec nie wiem czy to normalne.Bardzo proszę pana doktor o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj! Dyskomfort, który odczuwasz najprawdopodobniej jest związany z niedawnym zabiegiem. Organizm potrzebuje czasu aby wszystko się unormowało. Jeśli dolegliwości nie ustąpią w najbliższym czasie lub zauważysz coś niepokojącego to udaj się na kontrolę do swojego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi