Gość pabloo Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam 4Sierpnia o 4:30 straciłem przytomność *pierwszy raz w życiu* na około 3-7sekund głowa do szycia 4 szwy http://imageshack.us/photo/my-images/856/04082012220.jpg/ chciałbym się dowiedzieć po ilu dniach mogę być na słońcu z głową i kiedy małe ilości alkoholu można wypić czyli 1 lub 2 piwa w dzień mam zamiar odwiedzić morze na weekend ponieważ pracuję. Niby na konsultacje mam iść we wtorek a zdjęcie szwów w czwartek-piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witaj! Wydaje się, iż niewielkie ilości alkoholu oraz umiarkowana ekspozycja na promienie słoneczne nie powinny zaburzyć procesu gojenia się rany. Pamiętaj jednak, że jeśli zauważysz coś niepokojącego to udaj się do najbliższego punktu medycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi